Programma Koningsdag vrijdag 27 april 2018

Let op! Kleine wijziging:
I
n verband met de beperkte ruimte recht voor het gemeentehuis, is er besloten om dit jaar op het naastgelegen grote parkeerterrein de jaarlijkse aubade te verzorgen met de schutterijen, gilden en muziekverenigingen. Natuurlijk zullen ook dit jaar Scouting Duiven en de kinderen met de versierde niet ontbreken. 

08.45 uur: verzamelen Schutterij Onderling Genoegen: "Feestterrein op De Woerd"

09:00 uur: Opstellen Schutterij Onderling Genoegen

09.20 uur*: Vertrek Gilde Sint Remigius vanaf het Verenigingsgebouw aan de Visserlaan 35. Kinderen uit Duiven-Zuid met versierde fietsen kunnen zich achter het Gilde aansluiten.

09.35 uur: Vertrek Showband KDO vanaf Sportpark De Nieuweling te Duiven. Kinderen met versierde fietsen kunnen zich achter KDO aansluiten.

09.35 uur: Vertrek Liemers Harmonie en Schutterij Onderling Genoegen vanaf de Woerdstraat. Kinderen met versierde fietsen kunnen zich achter de harmonie en schutterij aansluiten.

09.35 uur: Vertrek muziekvereniging Excelsior en schutterij Willem Tell vanaf de Rabobank in Duiven.

Kinderen met versierde fietsen kunnen zich achter de harmonie en schutterij aansluiten.

09.35 uur: Vertrek schutterij EMM Groessen vanaf het Droohuis (Fuutstraat).

Kinderen met versierde fietsen kunnen zich achter de schutterij aansluiten.

09.45 uur: Scouting Duiven aanwezig naast het gemeentehuis.

10.00 uur: Welkomstwoord door ceremoniemeester.

10.02 uur: Vendel presenteren.

Vlaghijsen door Scouting Duiven. Alle aanwezige muziekverenigingen spelen het “Wilhelmus” onder leiding van de dirigent van Liemers Harmonie Duiven.

10.07 uur: Vendelhulde door alle schutterijen o.l.v. vendelcommandant van Excelsior Loo, met gezamenlijke vendelwals (rauschende Birken) o.l.v. de dirigent van Liemers Harmonie.

10.17 uur: Toespraak door burgemeester Rik de Lange. Aansluitend zal gezamenlijk het “Lang zal hij leven” worden gespeeld o.l.v. de dirigent van Liemers Harmonie.

10.25 uur: Defilé van de deelnemende verenigingen.

11.00 uur: Na het defilé worden de koningsparen vanaf het podium opgehaald en volgt de afmars in de volgorde van het defilé.

* de tijden zijn richttijden…