Al gestemd voor de vrijwilligersprijs 2019 van de gemeente Duiven?

Mikado logo

Op donderdag 14 maart 2019 vindt de vrijwilligersavond van de gemeente Duiven plaats. Tijdens deze avond worden de vrijwilligersprijzen 2019 uitgereikt.

Wij willen hiervoor graag een stemadvies uitbrengen.

 

ogduivenlogocolor2 vierkant witDe schutterij heeft de werkgroep jeugdactiviteiten Onderling Genoegen / Join LHD & OG voorgedragen voor de groepsprijs. De werkgroep gaf en geeft een enorme stimulans aan de binding van een grote groep Duivense jongeren met de schutterij en de harmonie.  Dit is van groot belang voor de toekomst van beide verenigingen en verdient bijzondere waardering

Ook is Eric Klappers, in zijn rol als voorzitter van deze werkgroep jeugdactiviteiten, voorgedragen voor de grote vrijwilligersprijs 2019 individueel. Eric is de grote stuwende kracht achter de activiteiten van de werkgroep van de afgelopen jaren. 

Door jouw stem laat je je waardering zien voor al het goede werk dat vele Duivens vrijwilligers dag in dag uit steeds weer doen.

Jouw stem op de werkgroep Jeugdactiviteiten/JOIN voor de groepsprijs en een stem op Eric Klappers voor de individuele prijs laat zien hoeveel wij deze inzet voor onze schutterij (en de Liemers Harmonie Duiven) waarderen.

 

stembutton

Of ga naar

https://www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/duivenwestervoort/verkiezingen

en
STEM!!!

plaatje eric en kids