Back to Top

Schutterij Onderling Genoegen Duiven

posticon Onze jeugd

posticon O.G. ook voor onze jeugd

In de ogen van de jeugd hebben schutterijen een stoffig imago en bestaat uit oudere leden. Echter niets is minder waar, veel schutterijen zijn bezig om jeugd te betrekken bij schutterijen, zoals jeugd schuttersdagen en het jeugd koningschieten Zo is ook Schutterij Onderling Genoegen bezig om zich aan te passen naar de huidige tijdgeest.

Lees meer...

posticon Join LHD & OG 2015

2015 join site 1

Wat krijg je wanneer een grande dame van zeker 93 jaar oud en een meer dan krasse knar van bijna 120 jaar met elkaar het bed delen……?

Juist, kinderen! En zoals het deze generatie betaamt: veel kinderen, maar liefst 49!

Deze kinderen namen gisteren enthousiast deel aan de jeugdschuttersdag “Join LHD & OG”, georganiseerd door Liemers Harmonie Duiven en Schutterij Onderling Genoegen.

Lees meer...

posticon Vendel uitje 2015

We gingen verzamelen met ze allen bij het huis van Suzan en toen iedereen er was reden we naar het lasergamen in Nijmegen. We gingen we lasersquash spel doen met z'n allen; er kwamen lasers uit de muur en die moest je zo snel mogelijk raken met een stok. Als je het heel snel deed kreeg je 25 punten en als je de laser wat later raakte kreeg je 10 punten. Wanneer je te laat was dan kreeg je geen punten. 

Lees meer...

posticon Je hoort er bij...

Bron: Schuttersproat maart 2012

Het is maart 2012. Zoals gebruikelijk heeft onze voorzitter een tijdje geleden al gevraagd om weer een stukje te schrijven voor de Schuttersproat. Op zoek naar een geschikt onderwerp kijk ik natuurlijk ook even op de website van de schutterij.   

Lees meer...