We gingen verzamelen met ze allen bij het huis van Suzan en toen iedereen er was reden we naar het lasergamen in Nijmegen. We gingen we lasersquash spel doen met z'n allen; er kwamen lasers uit de muur en die moest je zo snel mogelijk raken met een stok. Als je het heel snel deed kreeg je 25 punten en als je de laser wat later raakte kreeg je 10 punten. Wanneer je te laat was dan kreeg je geen punten. 

De aspiranten gingen eerst tegen elkaar racen en daarna glow in the dark golf spelen. Het ging mooi gelijk op en gelukkig was OG de enige daar op dat moment want de tent is aardig op z'n kop gezet.

De junioren gingen na het spel lasergamen. Daarvoor mocht je je eigen naam bedenken en als je die had bedacht kon je hem tegen een man zeggen en die zette het op een stickje en toen iedereen een naam had gingen we naar een aparte ruimte waar allemaal pakken hingen. De helft was rood en de andere helft was groen.

Er waren nog andere kinderen bij en daar werden de teams mee gemixt. Daan, Jop en ik dachten slim te zijn, door alle drie een rood pak aan te trekken. We dachten: zo komen we mooi bij elkaar in het team, maar toen werd het spel ge-reset en toen waren Daan en ik groen en Jop rood. Ondanks dat ons deze streek werd geleverd bedacht Jop om toch gewoon met z'n 3-en bij elkaar blijven, maar uiteindelijk gingen we toch uit elkaar. 

Toen we klaar waren kreeg iedereen een briefje met je score er op en hoeveelste je was geworden. Jop was 2e, ik was 4e en Daan 6e?

We gingen terug naar het huis van Suzan en daar gingen we frietjes eten met veel soorten saus: BBQ saus, knoflooksaus en zware appelmoes. We kregen bij de friet ook een broodje hamburger en toe we klaar waren met eten gingen we buiten voetballen op een grasveld. Jeroen kwam even langs en pakte de bal en dacht laat ik die even hoog houden. 

Toen ging het mis door Jeroen's domme actie viel de bal in de sloot. We kregen hem er uit met een sneeuwschuiver en toen konden we nog even door voetballen.

Daarna gingen we allemaal naar oefen avond voor het vendelen toe.

Dit was ons uitje. Bedankt voor de leuke middag.

Groetjes Raymond, Jop, Daan