Jubileumweekend Schutterij Onderling Genoegen

Schutterij Onderling Genoegen viert haar 125-jarig bestaan met een jubileumweekend op zaterdag 30 en zondag 31 oktober.
Zaterdag 30 oktober is er een feestavond met de muziekband Cabrio in de OG-tent van 19.30 tot 24.00 uur. Deze avond is alleen toegankelijk voor leden.

Zondag 31 oktober is er ’s morgens een rondgang door Duiven (ophalen koningspaar) met een traditionele intocht van het koningspaar in de zaal onder de tonen van het Wilhelmus.
De schutterij zal dan de jubilarissen van 2020 en 2021 huldigen van 11.00 – 13.00 uur met o.a. een vendelhulde en defilé in de zaal.
Voor de huldiging van jubilarissen geldt dat hier alleen toegang is voor de jubilarissen met genodigden en voor alle geuniformeerde leden die aan de rondgang deelnemen.
Daarna is er deze zondagmiddag 31 oktober van 14.00 tot 18.00 uur een feestmiddag  (“Kleintje Kermis”). Deze is evenals de feestavond alleen toegankelijk voor leden.

Alle activiteiten in de OG-tent verlopen volgens de actuele Covid-19 beperkingen. Dus met een coronatoegangsbewijs en een maximum aantal van 675 bezoekers.
Voor zowel het avondfeest op zaterdag en voor de feestmiddag (“Kleintje Kermis:”) op zondag zijn dus toegangskaarten nodig (vol is vol)
De toegangskaarten voor leden zijn vanaf 15 oktober te verkrijgen.
Nadere informatie hierover volgt t.z.t. via onze sociale kanalen (facebook en Instagram) en onze website www.ogduiven.nl.
Graag tot ziens tijdens dit jubileumweekend.

Bestuur en festiviteitenwerkgroep Onderling Genoegen.